Samarbeta med European Choir Games

Nyttja kraften i körsång och evenemang. Till European Choir Games Gothenburg söker vi samarbetspartners som vill bli en del av musikens och körsångens gränsöverskridande och glädjespridande kraft.

I augusti 2019 fylls Göteborg av tusentals körsångare från hela världen som kommer för att delta i en av Europas största festivaler för körsångare. Ta chansen att stå värd för en unik musikupplevelse och bli en del av evenemanget!

Som värd och möjliggörare får ni en unik möjlighet att bli en del av musikveckan och folkfesten i Göteborg där European Choir Games arrangeras tillsammans med Gothenburg Culture Festival (tidigare Göteborgs Kulturkalas). European Choir Games bidrar till musikmöten mellan olika kulturer och sprider sångglädje utöver det vanliga.

Varmt välkommen att höra av dig till
Claes Berglund
Göteborg & Co
E-post claes.berglund@goteborg.com
Mobil 070-967 91 31

Visste du…

…att körsång är en av Sveriges och Europas största folkrörelser och en brobyggare mellan människor, kulturer, religioner, språk och geografiska platser? Nästan 100 000 västsvenskar sjunger i kör!

våra partnernivåer

 

Main Partner
Som main partner är ni en stor möjliggörare av evenemanget. Ni får branschexklusivitet och erhåller positiv associering, goda möjligheter till aktivering och värdeskapande kommunikation, både i digitala och klassiska kanaler. Ni får tillgång till evenemangsyta för att möta de många besökarna och deltagarna.

Premium Partner
Som premium partner är ni en viktig del av evenemanget och erhåller goda möjligheter att skapa aktivering, associering och kommunikation för ert varumärke, era anställda och era kunder.

Partner
Som partner tar ni tar plats i partnernätverket och erhåller goda möjligheter att skapa aktivering och mervärden för era anställda och kunder.

Stå värd för en Friendship Concert

Är ni en destination, kommun, ort eller musikscen som vill erbjuda era invånare, kunder eller besökare än härlig musikupplevelse? Bidra till att körsången sprids i regionen och bli Friendship Concert-partner till European Choir Games!

Läs mer om Friendship Concerts

En av Europas största körfestivaler

European Choir Games är en av Europas största körfestivaler, ett spännande mästerskap och en glädjefylld hyllning till sången. Under en kokande sommarvecka möts 5000 sångare från hela världen i Göteborg – vissa för att tävla, andra bara för att sjunga tillsammans.

Konserter kommer att hållas på Partille Arena, i stadens kyrkor och runt om på stan. Publiken kommer kunna besöka såväl gratis konserter som evenemang med biljettförsäljning. Körerna väljer mellan att delta i eller utom tävlan.

European Choir Games arrangeras tillsammans med Gothenburg Culture Festival (tidigare Göteborgs Kulturkalas). Kulturkalaset hade 2018 långt över en miljon besök och med många festivalplatser och temat ”Röst och Musik” 2019 kommer det garanterat att bli folkfest i augusti!

Göteborg & Co arrangerar European Choir Games 2019 i samarbete med Interkultur och Körcentrum Väst/ Kultur i Väst med stöd av Västra Götalandsregionen. Interkultur är en världsomspännande organisation som arrangerar 14 internationella körtävlingar per år och har 120 000 körer och 4,8 miljoner sångare i sitt nätverk.