Vill du bli volontär?

Brinner du för körsång, evenemang och att träffa nya människor? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse att bli volontär under European Choir Games i Göteborg!

Att vara volontär är ett fantastiskt sätt att ta del av evenemanget. Under European Choir Games är volontärerna ytterst viktiga för att festivalen ska fungera. Vill du vara med? Anmäl dig idag!

Vem är du?

Vi söker dig som är trevlig, serviceinriktad och pålitlig. Du ska kunna behärska engelska obehindrat och kan du ytterligare språk är det en fördel. Ålder minst 15 år. Du får en upplevelse utöver det vanliga och en chans att vara en del i ett fantastiskt team. Vi rekryterar volontärer i samarbete med Team Göteborg.

Vad kan du få göra?

Vi söker volontärer till flera olika uppgifter. Du kan bland annat hjälpa till på tävlingsarenor, i informationsdiskar eller på workshops och seminarier. Behärskar du ytterligare språk än svenska och engelska kan du bli värd för en kör som talar samma språk som dig. Som värd följer du med kören hela veckan och hjälper till vid repetitioner och tävlingar.

Anmäl ditt intresse nu! 

Till anmälan

European Choir Games Gothenburg 2019

European Choir Games är en av Europas största körfestivaler, ett spännande mästerskap och en glädjefylld hyllning till sången. Under en kokande sommarvecka möts 5000 sångare från hela världen i Göteborg – vissa för att tävla, andra bara för att sjunga tillsammans.

Var med när körsångare i alla åldrar möts och sjunger i mästerskapen som utser Europas bästa körer inom en mängd olika kategorier och musikstilar. Upplev också Grand Prix of Nations med körer från länder som Kina, USA, Kanada, Ghana, Botswana och Indonesien.

Konserter kommer att hållas på Partille Arena, i stadens kyrkor och runt om på stan i samband med Gothenburg Culture Festival som pågår parallellt och garanterar en extra festlig inramning. Som publik kommer du kunna besöka såväl gratis konserter som evenemang med biljettförsäljning. Körerna väljer mellan att delta i eller utom tävlan.